sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Keittiön suunnitelma

Keittiön materiaalivalinnat ja muutokset on nyt saatu suunniteltua. Millaisia muutoksia alkuperäiseen (alla kuva) on tehty?

 • 50cm hellan tilalle kiertoilmainen kalusteuuni ja induktiotaso
 • Astianpesukoneen integrointi
 • jääkaappipakastimen integrointi
 • kalustesijoitteinen mikrouuni (vakiona ei mikroa)
 • Liesituulettimeksi tulee ohut esiin vedettävä lippamalli
 • Ovimateriaali paksummasta (19mm) materiaalista, vetimeksi kapea lista, joka kiinnitetään nurjalta puolelta
 • Eteiseen tulee avonaulakon paikalle alumiinikehykselliset ovet peileillä
Muutoskustannukset koneiden osalta n. 1100 euroa + liesituulettimen vaihto (kustannus ei vielä tiedossa). Kalustemuutokset noin 1600 euroa (sis koneiden komerot, lisäovet ja ovimuutokset, välitilaan lasi sekä kulmikas allas). Jääkaapin sivulevy on myös maalattu valkoinen, sama kuin ovissa. Lastulevypintaa ei ole siis näkyvissä. Ovien väriksi valitsin puhtaan valkoisen, mattapintaisen maalatun oven.

Yhteensä siis keittiön muutostyöt kustantavat liki 2900 euroa. Näillä eväillä se on muuttunut "kaupungin vuokra-asunnon keittiöstä" aika tasokkaan näköiseksi kokonaisuudeksi. Induktiotasosta ja kiertoilmauunista on myös käytännön iloa kokkailtaessa. Ainoa mikä muutoshinnastossa jäi näiltä osin kaihertamaan oli kantikkaan altaan korkea lisähinta, 475 euroa. Rehellisuuden nimissä sen olisi voinut jättää pois, mutta kyseessä on oma pitkäaikainen haaveeni ja olenhan itse muuttamassa asuntoon pariksi vuodeksi, joten se on nyt hankittu itseä varten. Toinen haaveeni on välitilan lasi, jonka hintalisä oli kohtuullinen 320 euroa.

Suunnitelmassa tykkään myös siitä, että eteinen ja keittiö ovat nyt mukavan yhtenäiset, erilaiset omilla jaloillaan seisovat kodinkoneet eivät pätki linjaa, vaan eteisestä ikkunaseinään asti sokkelilinja menee samassa tasossa. Ylhäälle pitää vielä miettiä tuo kotelointi, tuollaista peitelevyä en sinne haluaisi.

Tässä vielä aiemminkin julkaistut pari kuvaa samanlaisen asunnon vakiokeittiöstä.


Keittiöliikkeen havainnekuva uudesta keittiöstä on valitettavan heikkolaatuinen. Siitä näkee kuitenkin hyvin, miten eteisen ja keittiön kalusteet sulautuvat hienosti yhteen. Liesituuletin ei vastaa suunniteltua. Keittiöön tulee led-valaistus yläkaappien alle ja päälle.


Työtasoksi olisin halunnut kiveä, mutta siihen ei budjetti taipunut. Yleisesti ottaen karsastan jäljitelmiä, mutta Novartin mallistossa oli kiiltäväpintainen työtaso, joka muistutti hämmästyttävän hyvin kiveä aina etureunan saumaa myöten. Päätin sitten valita sen, vaikka tiedänkin, että siinä näkyvät naarmut mattapintaista helpommin. Välitilan lasi tulee valkoiseksi maalatulla taustalla, väriltään lasi on valkoinen, aivan himpun verran vihertävä. Alla kuva työtasosta.


5 kommenttia:

 1. Tulee hyvännäköinen! Ja välitilan lasi on paras ja juuri tuollaisena värittömänä. Helppo pitää puhtaanakin ja niin hyvännäköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve! Kiitos palautteesta! Tarkoititko, että seinä olisi maalattu ja sen edessä väritön lasi? Mulla oli tässä ottaa sellainen lasi, jossa itse lasin toinen puoli on maalattu. En ole oikein osannut hahmottaa, miten lasi olisi paras tehdä.

   Poista
 2. Valitsisin nyt myös toiselta puolelta valkoiseksi maalatun. Itselläni on melkein koko asunnossa tikkurilan lumi-maali ja muistaakseni väritön lasi päällä. Asunto valmistui 3v sitten ja silloin oli muostaakseni väritöntä lasia tarjolla, ei muuta. On kyllä ihan paras ja kestää katseen täältä olkkaristakin. Ihan aavistuksen on vihertävän näköinen, mutta se on luonnollista kun nostaa lasin pystyyn seinälle.

  VastaaPoista
 3. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hei ja tervetuloa Spotcap Global Loan Services -palveluun. Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös laina-konsultti.

  Tarvitsetko kovasti rahoitusta? tarvitsetko lainaa erilaisiin tarkoituksiin? Jos vastaus on kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä yritykseesi kautta | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluita ympäri maailmaa.

  Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monia muita), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan monenlaisia ​​tavoitteita monilla lainatuotteilla.

  Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monien ihmisten on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeistaan ​​tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämätön vakuus, velan ja tulon suhde, matala luottotulos tai muut syyt.

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden - voit saada lainaa ja suorittaa transaktiosi missä ja milloin tarvitset.

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Kysymyksiä / kysymyksiä? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainan.

  Taloudellinen vapaus on sinun käsissäsi!

  VastaaPoista