torstai 24. heinäkuuta 2014

Pohjaratkaisu ja sisustuksen hahmottelua

Oman haasteensa sisustamiselle asettaa asunnon pieni koko. Makuuhuone on kooltaan vain 7,95 neliötä, joten 160cm leveä sänky mahtuu sinne vain vaivoin. Jos sängyn sijoittaa keskelle huonetta, niin molemmille sivuille jää vain 38cm liikkumistilaa. Alempaan kuvaan on hahmoteltu 140cm sänky. Alunperin ajattelin, että siirtäisin makuuhuoneen seinää 10-20cm olohuoneeseen päin. Luovuin kuitenkin ajatuksesta, koska neliöt olohuoneessa ovat kuitenkin tärkeämpiä.

Makuuhuoneen oven vaihdan liukuoveksi, jotta asuntoon tulisi avaruutta ja makuuhuone ei vaikuttaisi kopilta. Tässä vaiheessa en varmaan hanki mitään ovea, asennutan sen myöhemmin jos se tuntuu tarpeelliselta. Makuuhuoneesta tulee siis oikeastaan enemmän alkovi. Rakennusmääräysten mukaan vähintään 7 neliön tilaa voi kutsua huoneeksi, pienempi makuuhuone on alkovi. Olisin halunnut asuntoon seinän sisään menevän Eclisse telescopic-liukuoven, mutta hylkäsin sen kustannussyistä. Ovi olisi maksanut asennuksineen yli 3000euroa! Käytän ennemmin tuon summan muihin muutostöihin, koska käytännössä se liukuovi olisi minulla kuitenkin aina auki. Tässä kuitenkin kaverin tekemä mallinnus huoneesta kyseisellä liukuovella.Alunperin ajattelin sohvan paikaksi yllä olevaan mallinnokseen laitettua paikkaa, mutta nyt olen pyöritellyt ajatuksissa sen sijoittamista ikkunaseinälle. Alle on oma Photoshop-viritelmä, jossa oviaukko on levennetty 130cm leveäksi. Kuvassa on 90cm leveä pyöreä keittiön pöytä, 190cm leveä sohva (on ehkä liian iso tuohon) ja 140cm leveä sänky makuuhuoneessa. Televisiotason vasemmassa reunassa oleva laajennus on 120cm x 60 cm tietokonepöytä, jossa ajattelin käyttää samaa tuolia kuin keittiön pöydässä. Siirrän siis yhtä ja samaa tuolia tarpeen mukaan. Photoshop-harjoitelman värit eivät perustu mihinkään muuhun kuin niiden erottumiseen taustasta. Televisiotaso tulee olemaan valkea, samoin keittiön pöytä. Sohvan väriä ja mallia ei ole päätetty. Lattiaksi olen ajatellut mattapintaista valkolakattua tammiparkettia (vakiona on tavallinen tammiparketti). Seiniin olen kaavaillut jotain fototapettia, molemmissa huoneissa yhdelle seinälle.

Ajatuksena on jättää riittävästi väljyyttä kalustuksen ympärille. Kuvassa keittiön pöydästä on 85cm keittiön työtasoon ja 65cm ikkunaan. Pöydän päälle tulee jokin valaisin. Kuvaan hahmoteltu sohva tulee vähän turhan lähelle keittiön pöytää. Pitänee siis valita hieman pienempi sohva. En halua tunkea sohvaa aivan nurkkaan, vaan jättää ainakin 10-20 cm väliä. Asialle ei ole muuta syytä kuin että aivan nurkassa sohva näyttää mielestäni vähän hölmöltä, jos kyseessä ei ole kulmasohva.

2 kommenttia:

 1. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun, nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko kipeästi taloudellista vahvistusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | ja laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluja kaikkialla maailmassa.

  Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja paljon muuta), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja, ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa ja annamme lainoja alhaisella korolla. 3% vuodessa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan erilaisia ​​tavoitteita monenlaisilla lainatuotteilla.

  Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monilla ihmisillä on niin vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta korkean kiinnostuksen vuoksi korko, riittämätön vakuus, velkasuhde, matala luottopisteet tai muut syyt

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa maksutapahtumasi missä ja milloin tahansa

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluja. Kyselyihin / kysymyksiin? - Lähetä sähköposti osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | tai verkkosivuston kautta: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Perheesi, ystäviesi ja työtovereidesi ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainaa.

  Taloudellinen vapautesi on sinun käsissäsi !!

  VastaaPoista