perjantai 3. lokakuuta 2014

Kylpyhuoneen suunnittelu etenee

Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin suunnitella uuden kämpän pintamateriaalivalintoja. Kylpyhuoneen osalta minulla oli selkeä ajatus tehdä siitä kertaluokkaa tasokkaamman oloinen kuin mitä rakennusliikkeiden peruskylppärit ovat. Lähtökohdat tuunaukseen olivat jo hyvät: perusvarustukseen kuuluu jo tavallista tasokkaampi sauna lämpöhaapalauteilla, tervaleppäpaneeleilla sekä kuituvalaistuksella.

Suurimmat muutokset tulevat kohdistumaan seinä ja lattiapintojen materiaaleihin. Lattialaataksi tulee perusmallin sijaan Taun Corten 10 x 10 laattaa, jonka elävä ruosteisen näköinen ja vähän hopean sävyjäkin sisältävä pinta on mielestäni kiva. Seinät tulevat pääosin 60 x 30 kokoisella valkoisella kiiiltävällä suorareunaisella laatalla, joka asennetaan kapealla saumalla. Suihkun ja wc-istuimen kohdalle tulee Taun Corten laattaa 60 x 30 kokoisena 1/3 tiililadonnalla.

Kylppärisuunnittelija piirsi havainnekuvat, miltä laatat näyttäisivät. Kuvassa wc-kalusteet ja ovet eivät vastaa suunnitelmia.


Corten laatoista saa paremman käsityksen, kun katsoo kuvia, missä sitä on käytetty. Kuvassa näkyy myös samantyylinen Hansgrohen sadesuihku, mikä minulle on tulossa.

Saunaan on suunnitteilla karmiton lasiovi. Se on mielestäni tyylikkäämpi ja etuna on, ettei suihkunurkassa ole lahoavia ovenkarmeja kastumassa.  Kuvassa vastaava ratkaisu. Ovi olisi luultavasti ilman kiinteää ylälasia, on hieman edullisempi siten.

Kylppärin valaistukseen on myös tarkoitus panostaa piirun verran enemmän. Kattoon on tulossa led-spotteja ja peilikaapin päällä olevan valaisimen aion vaihtaa vakiota tyylikkäämpään. Saunassahan kuituvalot oli jo vakiona, sinne ei tarvita valaistusmuutoksia.

Tavoiteltava lopputulos? Pyrkimyksenä on saada kylpyhuoneeseen hieman arjen luksusta varusteiden ja materiaalien osalta. Vähän sellainen fiilis kuin olisi tasokkaassa hotellissa. Saapi nähdä, miten lähelle tuota tavoitetta päästään.

Mitä maksaa? Muutostyöt eivät ole aivan ilmaisia. Laatoitusmuutokset maksavat  työlisineen noin 1600 euroa, saunan oven vaihto karmittomaan 380 euroa, sadesuihku 600-700 euroa, valaistusmuutokset muutaman satasen. Lopullinen lisähinta kylppärimuutoksille lienee noin 3000 euroa. Onko se kaiken arvoista, jää nähtäväksi. Kyseessä on kuitenkin pitkäaikainen hankinta, ainakin 20 vuotta oletan tuolla pärjättävän ennen kuin sitä on tarpeen ruveta remontoimaan. Uskon asunnon erottuvan kuitenkin tältä osin edukseen vuokramarkkinoilla sekä myöhemmin myyntivaiheessa.

3 kommenttia:

 1. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hei ja tervetuloa Spotcap Global Loan Services -palveluun. Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös laina-konsultti.

  Tarvitsetko kovasti rahoitusta? tarvitsetko lainaa erilaisiin tarkoituksiin? Jos vastaus on kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä yritykseesi kautta | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluita ympäri maailmaa.

  Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monia muita), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan monenlaisia ​​tavoitteita monilla lainatuotteilla.

  Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monien ihmisten on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeistaan ​​tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämätön vakuus, velan ja tulon suhde, matala luottotulos tai muut syyt.

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden - voit saada lainaa ja suorittaa transaktiosi missä ja milloin tarvitset.

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Kysymyksiä / kysymyksiä? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainan.

  Taloudellinen vapaus on sinun käsissäsi!

  VastaaPoista
 3. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa hyvässä uskossa. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita: kaupallinen suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, asuntolainat ja asuntolainat, velkajärjestelylainat, yrityslainat, yksityiset lainat, opintolainat, alennettu korkolainat 3 %:lla. Ota yhteyttä vakuudelliseen ja vakuudettomaan lainaasi varten Kiinnostuneiden ehdokkaiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: atlantagroupfinancefirm@gmail.com
  Ota yhteyttä WhatsAppin kautta: +2348071917956

  Ystävällisin terveisin,

  VastaaPoista