torstai 24. heinäkuuta 2014

Vakiomateriaalit, kylpyhuone ja sauna

Vakiomallin kylpyhuone on hyvin tavanomainen materiaalien ja valaistuksen osalta. Sen sijaan sauna on vakionakin tosi kiva: tähtisauna varustettuna kuituvaloilla. Vakiokiuas on varsin vaatimattoman näköinen Harvia, mutta lisähinnasta on mahdollista saada Tähtisaunan omaa valmistetta oleva erikoiskiuas, joka kyllä maksaa lauteisiin integroituna sen verran paljon (en tiedä tarkkaa summaa, ehkä n.800-900euroa), että taidan tyytyä tavalliseen.


Vakio allas kaappeineen on oikein kiva, sen sijaan peilikaapin valaisin ei ole minun makuun. Haluaisin lisäksi, että pesutornin paikka siirtyisi oven viereen ja korkea kaappi altaan puolelle. Tällä tavoin näkymä olisi tästä vinkkelistä kivempi. En tiedä vielä, miten innokas rakennusliike on tällaista muutosta toteuttamaan.


Vakiosauna on tällainen, oikein kiva! Valaistus on kuiduilla.


Vakiokiuas on tällainen pikkuritsku.

Raapaisemalla lompakkoa suhteellisen syvältä, voi tilalle saada tällaisen.

Mikäli vakiosauna ei tyydytä, voi valita myös tällaisen. Itselleni kelpaa kyllä hyvin tuo vakiokin.

Kylppärin osalta minulla on tulossa muutoksia laatoitukseen ja valaistukseen. Lisäksi haaveissa olisi Hansgrohen Raindance-sadesuihku sekä karmiton saunan lasiovi yläikkunalla. Budjettipuoli voi kyllä karsia osan näistä muutoksista, luultavimmin sen saunan ovimuutoksen. Muutoshaaveista myöhemmin lisää.

1 kommentti:

  1. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista