torstai 24. heinäkuuta 2014

Projektin taustaa

Tein kaupat huhtikuussa 2015 pienestä 37,5 neliön saunallisesta kaksiosta. Tarkoitukseni on muuttaa asuntoon itse muutamaksi vuodeksi ja jättää se sen jälkeen kalustettuna ja sisustettuna vuokrakäyttöön. Asunnosta on määrä tehdä pintamateriaaleiltaan perustasoa tasokkaampi, eräänlainen premium-pienkaksio. Asunnon valintaan vaikuttivat ensisijaisesti sijainti, pohjaratkaisu ja hinta. Pienestä neliömäärästään huolimatta pidän pohjaratkaisua toimivana. Kaupungin torille on matkaa noin kilometri ja talo sijaitsee vehreässä paikassa puistoalueen laidalla. Ostin asuntoon myös oman autokatospaikan, koska autopaikkoja on alueella niukasti tarjolla. Autokatospaikasta saa myös aivan kohtuullisen vuokratuoton.

Asunnon perusvarustelu on joiltakin osin oikein hyvä, mutta toisaalta siinä on mielestäni myös puutteita. Plussapuolia ovat vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa (ei rumia pattereita, ei sähköä kuluttavaa kylpyhuoneen lattialämmitystä) sekä tähtisauna kuituvaloilla. Paranneltavaa on sen sijaan keittiössä: 50cm lattialiesi on vähän ankea ja tuo mieleen kaupungin vuokratalot. Plussapuolia keittiössä on, että laatikot ovat vakiona varustettu hidastimin. Perusparketti vaihtunee johonkin kivempaan ja makuuhuoneen seinä ja ovi eivät tule toteutumaan vakiosuunnitelman mukaan. Kylpyhuoneeseen olen myös suunnitellut materiaalimuutoksia.

3 kommenttia:

 1. Hei, olen Amber Shaw. Täällä suosittelen teitä kaikkia Otto: lle Mobil Funding Inc. -yrityksestä, joka on vihdoin hymyillen kasvoni myöntämällä minulle 15 000,00 dollarin lainasumman erittäin alhaisella korolla. Lisätietoja hänestä tänään sähköpostitse: mobilfunding1999@gmail.com ja kiitos myöhemmin, koska hän on todellakin luotettava mies.

  VastaaPoista
 2. TERVETULOA: VAKAVIEN JA Rehellisten yksilöiden välinen laina verkossa.
  Lainatarjous yksityishenkilöiden välillä Pikapikälaina, jonka avulla huolesi loppuvat alle 72 tunnissa ei enempää huolta, ota minuun yhteyttä ja alle 72 tunnissa kohtuullisella 2%: n vuosivauhdilla, ja sinulle sopivasta takaisinmaksuaikasta annan sinulle lainan, joka pelastaa henkesi. Ota yhteyttä sähköpostitse: marialeydi06@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup business? contact us now with your details to get a good Loan at a low rate of 3% per Annual email us: Do you need Personal Finance? Business Cash Finance? Unsecured Finance Fast and Simple Finance? Quick Application Process? Finance. Services Rendered include, *Debt Consolidation Finance *Business Finance Services *Personal Finance services Help Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com Call or add us on what's App +91-7428831341

  VastaaPoista